sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Uusi vuosi ja uudet kujeet, osa xxx

Taidan aloittaa vuoden ensimmäisen postauksen sillä samalla otsikolla, millä aloitan joka vuosi. Jotenkin se on aina sopiva otsikko.

Joksikin aikaa katosi ajatus tämän blogin kanssa. Oli liikaa postausideoita, joita en koskaan saanut aikaiseksi kirjoitettua. Lisäksi en sitten edellisen postauksen saanut mitään valmiiksi tai aikaiseksi. Uusi vuosi on onneksi alkanut lupaavasti. Tällä hetkellä on jo kaksi neuletta valmiina. Se on aika hyvin.

Viime vuoden voi oikeastaan tiivistää seuraavasti: hain töitä, sain töitä ja kävin töissä, ostin paljon lankaa, neuloin vähemmän kuin edellisenä vuotena. Oli hyviä asioita, myös ikäviä. Mutta sellaista se on. Ostin oikeasti todella paljon lankaa, kun vihdoinkin oli rahaa ja ehkä viimeisten kahdeksan vuoden köyhyyden jälkeen oli hieman patoutumia. En onneksi rikkonut langanostoennätystäni. Mutta ainakin on kivaa lankaa, mitä neuloa. Ja paljon kivoja neuleita suunnitelmissa.

Koska suurin saavutus eli työpaikka tuli tavoitettua viime vuonna, vuoden 2016 tavoitteet liittyvät enimmäkseen lankoihin ja niiden määrään (eli vähemmän lankaa olisi kiva). Sen lisäksi haluan saada itseni taas hyvään kuntoon ja siihen tavoitteeseen pyrkiminen alkoi jo viime vuoden puolella.

Sitten kuvitukseksi lankakuvia, tältä ja viime vuoden lopulta:

October yarn

The yarn for the Doodler

Handu sinkku

Yarn bought from Titityy

Wollmeise Pure

Yarn haul

Exploration Station shawl to be

Ennustan, että tänä vuonna tulee neulottua paljon ihania neuletakkia ja värikkäitä huivia. Niitä vaatekaappini kaipaa, nimimerkillä toimistossa on aina kylmä.

4 kommenttia:

Aurinkokujalla kirjoitti...

Noista langoista jo jotakin saa neulottuakin. Olen sun blogissa ekaa kertaa ja liityin lukijaksi. Ois kiva jos kävisit kylässä Aurinkokujallakin.

Raitalammas kirjoitti...

Todella kauniita lankoja olet hankkinut.

Emma kirjoitti...

Hyvät hyssykät miten nättejä lankoja! Oon kyllä eri mieltä tuosta "vähemmän lankaa ois kiva" -jutusta ;) Enempi parempi.

Soile kirjoitti...

Nyt kyllä iski lankakateus. Mutta oikeasti: olet lankasi ansainnut! Jösses, nyt menen pois, luottokortti meni jo piiloon tutisemaan.