tiistai 10. maaliskuuta 2015

Virkkausmania iskee

Mistä tietää, että kevät on alkanut? Kahdesta asiasta. Siitä, että aamulla herää nenä tukossa ja silmät kutisten, koska ei ole muistanut aloittaa allergialääkkeiden ottamista ajoissa. Ja siitä, että tekee mieli virkata ihan koko ajan. Minulla onkin siis kolme virkkausprojektia menossa samaan aikaan.

Ensimmäisenä on tietysti Sophie CAL. Olen tällä hetkellä menossa kuudennessa vihjeessä eli olen hieman jäljessä. Mutta tuskin se haittaa, ainakaan ei lopu virkattava kesken missään vaiheessa. Viitosvihje oli tuskainen taival, tein ihan koko ajan virheitä ja käytännössä melkein joka kierros on ainakin kerran purettu. Ainakin opin sen, että aina kannattaa lukea ohjeet kunnolla.

Sophie vol I, sixth clue on the making

Toisena on Oma Koppa -kirjasta aloitettu neliötakki. Tällä hetkellä ei ole mitään parempaa kuvaa kuin nämä Nallet, jotka ostin ihan varta vasten tätä virkkuutyötä varten (vaikka maaliskuussa ei pitäny ostaa lankaa...). Yllättävän kivoja värejä!

DSC03644

Kolmantena onkin toinen Sophie-peitto. Keväisin tulee kauhea tarve myös tyhjentää lankavarastoa ja mikä olisi parempi tyhjennysprojekti kuin muhkea peitto? Tää toinen Sophie tulee kaksinkertaisista ohuista langoista ja vähän paksummistakin. Tarkoituksena on käyttää tähän yksinäisiä keriä ja jämiä. En vielä osaa sanoa, tuleeko tästä hieno vai ei. Pitää ainakin värivalintojen kanssa olla tarkka, vaikka jämiä käytänkin.

Sophie vol II

Tänään pidän välipäivän virkkaamisesta, koska sormet jo kramppaa. Etenkin Catanian virkkaaminen rasittaa käsiä todella paljon. Tänään siis neulon villatakkia valmiiksi!

Mites muut, iskeekö teihinkin keväisin virkkausmania?

2 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Sun peitonalut näyttää tosi makeilta. Itellä meinaa lähteä lapasesta kun tässä mietin että jos virkkaisin villaisena toisen kappaleen. Sellaiset utuisemmat värit siihen versioon. Ja mitähän lankaa siihen käyttäisi...että kaikenlaista sitä päässä pyöriikin!

Ladetsu kirjoitti...

Soile, kiitos! Oi, utuinen villainen Sophie olisi kanssa aika hieno. Se on se kevät! Ja aurinko.