perjantai 13. maaliskuuta 2015

True Friend

Hankin tässä taannoin Veera Välimäen ja Jojin yhteistyökokoelman Interpretations 2, koska halusin neuloa siitä joka ikisen neuleen. Nyt on ensimmäinen niistä valmis.

True Friend

Malli: True Friend (Veera Välimäki)
Lanka: Louhittaren luolan Väinämöinen väreissä Luumu ja Eiku-Munakoiso
Puikot: 3,75 mm ja 3,25 mm
Menekki: vain 259 grammaa!
Koko: modattu S
Fiilis: Voisin neuloa toisenkin!
Ravelryn projektisivu

Tämä malli oli se, johon huomio kiinnittyi ihan ensimmäisenä. Ja sen jälkeen moni neuloja teki tosi ihania versioita tästä. Joten pitihän sitä itse tämä neuloa.

Tästä voi vapaasti valita paljon pienemmän koon kuin normaalisti ottaisi. Itse neuloin XS ja S koon väliltä ja tuli tästä siltä aika tilava. Tässä mallissa aloitetaan neulomalla suorakulmiot eteen ja taakse, tein niistä muutaman sentin pidempiä. Raitoja tein XS-koon mukaan (koska lanka meinas loppua kesken). Hihoissa on silmukoita S-koon mukaan. Väinämöinen pehmentyy ihanasti pesussa, joten tätä voi pitää ihoa vasten. Hyvä tuli! Projektisivulla Ravelryssä on myös peiliselfie, mistä näkee jotenkuten miten tämä paita istuu päälle.

***
En meinannut ensin postata tänään ollenkaan, koska aamu alkoi suru-uutisilla. Rakas koirakaverini lähti tänä aamuna vihreämmille laitumille kirmaamaan. Mutta toisaalta Elmo oli tosiystävä, true friend. On outoa ajatella, että seuraavan kerran kun menen vanhemmilleni käymään, hän ei ole enää vastassa.

Tänään pohdinkin, että miksi sää on niin kaunis sinä päivänä, kun saa suru-uutisia?

1 kommentti:

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Valtavan kaunis neule - käyn kurkkaamasse sen peiliselfien :-)

Ja osanottoni lemmikin poismenon johdosta. Kun käyn vanhempien luona, vieläkin odotan puoliksi että nurkan takaa kävelee meidään vanha kissamme minua tervehtimään.... vuosien jälkeen.