keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Keskiviikon keskeneräiset

Koska viime viikko jäi välistä, tällä viikolla esittelyssä on kolme keskeneräistä työtä.

Kappa WIP

Veera Välimäen Kappa on villinnyt neulemaailman ja aika moni neuloo omaa versiotaan juuri nyt. Minäkin. Olin koko viime viikon työhakuvalmennuksessa ja neuloin siellä tätä. Kappa on sellainen projekti, jonka otan mukaan kun pitää mennä jonnekin ja odottaa (kuten labrassa), joten tämä ei tule vähään aikaan valmistumaan. Omassa versiossani päätin hieman leikkiä väreillä ja neulon vuorotellen värialueita ja niiden väliin raitoja.

DSC03691

DSC03695

Rililien BlueSand Cardiganin aloitin jo tammikuussa, mutta sitten hajosi se 3,5 mm puikko ja tämäkin jäi kesken. Viime viikonloppuna sain valmiiksi True Friendin enkä keksinyt minkä uuden projektin olisin aloittanut, joten katsoin läpi aikaisemmin keskeneräisiksi jääneitä. Otin tämän neuleprojektin kasasta ja päätin tehdä sen valmiiksi! Jos mitään ihmeellistä ei tapahdu, tämä on valmis ensi viikkoon mennessä.

DSC03703

Olin eilen todella onnellinen, koska löysin pitkään kadoksissa olleen 3 in 1:in, jonka aloitin viime syksynä Dropsin Alpacasta. Tämä katosi muutossa ja luulin sen kadonneen lopullisesti, mutta se olikin kenkäpussissa! Loogisin paikka neuleprojektille, eikös?

Että sellaista tänään.

Ei kommentteja: