lauantai 21. helmikuuta 2015

Vuoden ensimmäiset neuleet

Tähän mennessä olen saanut kaksi projektia valmiiksi tän vuoden puolella. Olisin voinut saada enemmänkin, mutta neuloosi on vähän vaivannut viime aikoina. Olen myös aloittanut useamman pitkän aikavälin projektin.

First two FOs of 2015

Ensimmäinen valmis neule oli Verticles Unite! -huivi.

Verticles Unite!

Malli: Verticles Unite by Stephen West
Lanka: Hopeasäie Soft, Äiti-Puffa Pehmo-Puffa, itsekehrätty BFL ja BFL-silkki-kimalle
Puikot: 4 mm
Menekki: 271 grammaa
Projektisivu

Oon tosi tyytyväinen tähän projektiin. Toi Hopeasäie ja Pehmo-Puffa ovat olleet aina vähän ongelmallisia lankoja, kun ne värit ei oikein puhu muitten värien kanssa. Kunnes kerran tajusin, että ne ovat hyvää pataa keskenään. Kaveriksi kahta erilaista käsinkehrättyä ja lopputuloksena oli nätti huivi. Oon jo tätä käyttänyt aika paljon. Värikkyytensä ansiosta piristää mieltä näinä harmaina päivinä ja suojaa kaulaa tuolta järkyttävän kylmältä merituulelta.

Toinen oli jo viime kesänä aloitettu Ravello-paita, kolmas lajiaan. Mitä nyt se numero kaksi on vielä kesken.

Ravello III

Malli: Ravello by Isabel Kraemer
Lanka: Drops Fabel ja Schoppel Wolle Zauberball
Puikot: 3,5 mm ja 3 mm
Menekki: vain 252 grammaa!
Projektisivu

Ravellon suhteen kävi vähän huonosti. Aloitin ja neuloin puseroa kun olin koiravahtina. Viimeisenä aamuna löysin vanhemman herran kuolleena pihalta. :( En pystynyt neulomaan tätä pitkään aikaan, mutta joulukuussa otin tämän esille ja jatkoin tätä. Sitten tammikuussa pyöröpuikko hajosi(!) ja jouduin useamman viikon odottamaan uutta. Lopulta tää tuli valmiiksi nyt helmikuussa. Onneksi nimittäin tää on aika ihan päällä. Pinkki Fabel pehmeni ihanasti pesussa. Ennustan tälle paidalle paljon käyttöä.

Mä jatkan tästä neulomista. Eilisen jälkeen on kyllä lihakset niin kipeenä, että! Mutta hyvää se teki ja nyt voi hyvillä mielin rauhottua viikonlopuksi neulomaan ihania lankoja. Ja neuloosi jatkuu, nimittäin aloitin True Friendin Väiskistä, nyt haluan aloittaa Madewellin Loftista ja Drachenfelsin tosh merino lightista. Mitähän sitä neuloisi seuraavaksi?

3 kommenttia:

Ingi kirjoitti...

Upeita töitä molemmat!

-P- kirjoitti...

Ihanat! Hyvin sopivat värit yhteen, mäkin käyttäisin noita molempia varmasti!

Ilosofiaa kirjoitti...

Hienosti sopii yhteen väreiltä. Kauniita töitä :)