lauantai 7. helmikuuta 2015

Viikonloppu

Koko työttömyyden ajan viikonloppu on ollut yleensä enemmän plääh kuin jee. Mitä hienoa siinä on, että on kotona, kun joka tapauksessa on kotona joka päivä? Nyt päätin muuttaa asennettani. Viikonloppu on jee, vaikka olisinkin kotona. Jos tuntuu pläähiltä, niin pitää tehdä jotain kivaa. Vaikka ostaa kukkia ja aloittaa värikäs virkkuutyö. Auringonpaiste auttaa myös hyvän mielen herättämisessä.

DSC03481

Sellon Prismassa oli tarjous tulppaanikimpuista. Kotona raivasin keittiönpöydän siistiksi ja laitoin tulppaanit paraatipaikalle. Aalto-maljakkoon ne tuntuivat parhaiten sopivan.

DSC03492

Soilen blogissa törmäsin Sophie's Universe CAL -peittoon ja pitihän mun se aloittaa itsekin. Olin ensin ostamassa muuta lankaa, kunnes tajusin, että minullahan on kasa Cataniaa. Melkein kaikki korvaavat värit löytyi, paitsi yksi. Torstaina kävin Helsingin puolella työhaastattelussa ja samalla hain muutaman kerän lisää.

DSC03484

Kävin myös tutustumassa Snurren uusin tiloihin ja unohduin sinne pitkäksi aikaa ihailemaan lankoja. En lähtenyt sieltä tyhjin käsin, kuten kuvasta näkee. Näistä suunnittelen tekeväni raidallisen Kapan. Tosin voin joutua ostamaan lisää lankaa. Voi minua parkaa...
2 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Näyttää hyvältä tuo virkkuun alku! Tänäänhän tulee lisää ohjeita :)

anpali kirjoitti...

Kivan näköinen on virkkuusi. Cataniassa on kiva kiilto, minulla on sama menossa, neljättä vihjettä aloitin eilen ja nyt tuli jo viides. Täytynee käydä kurkkaamassa.