perjantai 20. helmikuuta 2015

Lisää virkkausta.

Tästä viikosta ois voinut tulla onnellinen, mutta sen sijaan siitä tuli pettymys. Vaikka alkuviikon olenkin käyttänyt itkemiseen, tänään ei itketä. Paitsi ehkä tuskasta. Oon nimittäin tänään menossa core training tunnille. En ole vielä ihan varma, mihin oon mennyt ilmoittautumaan. Tosin omalle hyvinvoinnille se on varmasti hyvä asia!

Mun virkkausprojektille tuli viikon tauko, koska sormet alkoivat kramppaamaan liiasta virkkaamisesta. Mutta tällä viikolla jatkoin peittoa ja sain valmiiksi neljännen vihjeen! Viides on aloitetuttu. Kuvat on tosi toissapäivältä ja viime viikolta, jolloin aurinko vielä paistoi ja neljäs vihje oli kesken.

DSC03520

DSC03548

Seuraavat kuvat otan sitten, kun viides vihje on edennyt pidemmälle.

****

Soile laittoi minulle ilahduttamishaasteen ja sainkin häneltä paketin pari päivää sitten, juuri oikealla viikolla.

Säännöt ovat seuraavat:

- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän).

- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivammalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!

- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevia bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.


Mun oli tosi vaikea päättää kenelle laitan ilahdutuksen. Kun vaihtoehtoja on niin monta. Joten päädyin seuraavaan valintaan: haastan Marin ja Anpalin. Neljälle halukkaalle lukijalle lähtee postikortti ja nämä henkilöt voivat toteuttaa haasteen omassa blogissaan (jos sellainen on). Joten jos haluat korttitervehdyksen, hihkaise kommenteissa ja laita sähköpostia minulle infopalkissa näkyvään osoitteeseen.

***

Toivotaan, että viikonlopusta tulee hyvä, vaikka sää olisikin harmaa!

2 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Miten core tunti meni? Veikkaan että vatsalihakset huutaa hoosiannaa :) me tehtiin tässä eräs päivä hiittitunnilla sen verran reilusti vastalihaksia että pariin seuraavaan päivään ei voinut nauraa tai yskiä. Tiesipä tehneensä.

Kiva että paketti tuli perille ja varsinkin jos se sai edes hieman suupieltä ylöspäin. Virkkaus näyttää tosi herkulta, mutta siinä kyllä tulee käpälät helposti kipeiksi, nimim. Eräs jännetupentulehdus. Joten otappa relasti sen kanssa!

Ladetsu kirjoitti...

Aika ok se meni, mitä nyt tänään niin vatsa-, reisi- että käsivarsilihakset huutaa hoosiannaa. Tuli hyvä mieli, tykkäsin. :)

Joo,yritän olla aiheuttamatta pahoja kremppoja! Mut ton virkkaaminen on niin addiktoivaa. Taidan tehdä samalla tavalla kuin sinä ja tehdä vaaleanpunaiset tulppaanit.