perjantai 23. tammikuuta 2015

Postipäivä

Oli eilen. Tää postaus tulee juuri sopivasti ton lankavaraston esittelyn jälkeen. Mut mun mielestä lankavarasto on alati muuttuva asia. Välillä ostat jotain uutta ja kivaa, ja myyt pois jotain josta et enää pidä. Näin olen tehnyt tässäkin kuussa. Ostin kivaa lankaa ja myin pois vanhoja Nalleja, kun kanssaneuloja tarvitsi sitä väriä ja kellään muulla ei ollut jäljellä noin antiikkista Nallea just siinä värissä.

Eräs kanssaneuloja on myymässä lankavarastoaan pois. Hän ei enää koskaan pysty neulomaan, joten kauniit langat jäisi käyttämättä. Olen jo pidemmän aikaa ihaillut hänen kauniita lankojaan ja nyt kuukausien pohdinnan jälkeen kysyin häneltä tiettyjä lankoja. Ja eilen ne sitten saapuivat tänne viereiseen kaupunkiin.

Koska kaikki tykkäävät katsella kauniita lankoja, tässä on kuvia! (tai ainakin minä tykkään)

DSC03458

Puserollinen Brooklyn Tweedin Loftia(!), puserollinen Hopeasäikeen Sukkaa ja puserollinen Handun Perussukkalankaa (mun lempparia).

DSC03470

Brooklyn Tweedin Loft värissä Long Johns. Hienosti on kamera tarkentanut tuohon vyötteeseen. Piti miettiä kauan mitä näistä tulisi, mutta lopulta päädyin Haywardiin. Mutta tuo ohjeen hinta... Jos sen ostan, pitäisi neuloa monta Haywardia että hinta tuntuisi kohtuulliselta.

DSC03466

Hopeasäikeen Sukka värissä Tahto. Väriä on hankala kuvailla, mutta se on ihana. Tästä tulee Snow in May yhdessä tummanharmaan langan kanssa.


DSC03462

Handun perussukkis värissä totinen harmaalla silattu petrooli. Yksi vyyhdeistä on vähän erinäköinen kuin toiset. En ole täysin vielä päättänyt mitä neuloisin tästä, mutta jotenkin haluaisin neuloa uuden Opettajattaren, kun se ensimmäinen taitaa joutua purettavaksi (sniff). Joo, Opettajatar voisi olla hieno.

Hassu kommellus tapahtui, kun paketti saapui. Säikähdin, kun ovipuhelin yhtäkkiä pirahti, ensimmäistä kertaa ikinä. Sitten osasin peräti vastata siihen (ei mun edellisissä kämpissä näin hienoa systeemiä ollut). Toisessa päässä olikin postin työntekijä tuomassa lähetystä. Sopersin puhelimeen että joo menee hetki ennen kuin keksin miten oven saa avattua. Lopulta sain oven auki. Postinmiehen kanssa sitten juteltiin hetki ja hän kertoi, että hän on tuonut tähän taloon useamman kerran paketteja ja joka kerta siellä toisessa päässä sanotaan, että ööö, tota, mitenhän sen oven saa auki. En siis ollut ainoa. Onneksi.

Nyt pitäisi saada vaan puikot vapaaksi että voisin aloittaa neulomaan noista langoista! Tai sitten vaan hylkään keskeneräiset työt. On sitä ennenkin niin tehty.

4 kommenttia:

Jessika kirjoitti...

aivan ihania lankoja, lohkaisis vaan liian suuren osan mun budjetista :D

Soile kirjoitti...

Sulla on ollut aivan mahdottoman hyvä postipäivä! Oikea karkkipäivä.

Lammas kirjoitti...

Kertakaikkisen upea postipäivä!

Ilosofiaa kirjoitti...

Oi mitä ihania lankoja! täytyy lueskella blogiasi lisää paremmalla ajalla. Uusi tuttavuus minulle :)