sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Lankavarasto tammikuussa 2015

Moni kuvaa lankavarastonsa vuoden vaihteen jälkeen. Niitä on kiva katsella ja etenkin vertailla, mitä uutta on tullut ja mitä on mennyt, mitkä langat ovat samoja. Itsekin olen joskus kuvannut kauan aikaa sitten, mutta sitten Saksan vaihtolukukauden jälkeen se jäi. No, nyt on hyvä aika aloittaa tämä traditio uudelleen! Joten olkaa hyvät, tässä on lähes koko lankavarastoni:

My stash in January 2015, part one

My stash in January 2015, part two

Kuvista puuttuu suurin osa keskeneräisistä töistä ja jämälangoista, ja sitten koti-kotona on mun seiskaveikat, joista on viimeiset kolme vuotta ollut keskeneräisenä tilkkupeitto.

Ei mun kaikki langat mahtuneet samaan aikaan sängylle. Tästäpä ajattelin, että tavoitteena voisi olla se, että kaikki langat mahtuisivat yhtäaikaa sängyn päälle, keskeneräiset työt mukaan lukien. Se ei ehkä vielä tämän vuoden aikana tapahdu, mutta olisi sopiva tavoite seuraavalle kahdelle vuodelle.

Mites muut, onko tullut otettua lankavarastokuvia?

3 kommenttia:

Ilosofiaa kirjoitti...

Hieno varasto sinulla :)

Lammas kirjoitti...

Tykkään ihan hirveästi katsella toisten lankavarastokuvia! Omakin kuva olisi kiva ottaa, mutta totuus on, etteivät minun lankani mahdu yhdelle parisängylle...

Soile kirjoitti...

Ei uskalla ottaa kuvia, vaikkei sitä mitään mahdottomia määriä olekaan. Välillä olisi kiva, jos se kaikki mahtuisi pieneen käsityökoriin....