keskiviikko 5. marraskuuta 2014

(Neule)Viikko lyhyesti.

Tiistai 28.10

Sain vihdoinkin valmiiksi Nightswimmingin (josta ei kuvia vielä koska tässä muuttohässäkässä ei ole tilaa kuivailla neuleita. Mä haluan kuitenkin pestä sen ennen käyttöä). Sen jälkeen tuli tuska keksiä jotain uutta neulottavaa, koska olin niin pitkään neulonut tuota tunikaa. Tuli tyhjän sylin syndrooma ja mikään keskeneräisistä ei tuntunut kivalta.

Keskiviikko 29.10

DSC03343

DSC03346

Kävin hakemassa Tuulian luota lankaa. Pyysin lokakuun alussa Tuuliaa värjäämään ällönväristä lankaa kauniimmaksi ja niin hän teki. Saatoin myös kotiuttaa neljää vyyhtiä Väiskiä uutuusvärissä.

Lähdimme loppuviikoksi reissuun ja otin mukaan paljon lankaa, koska en tiennyt mitä neuloa. Jätin keskeneräiset kotiin.


Torstai 30.10

Ostin Seashoren ja Steppe-sedän mysteerihuivin ohjeet. Aloitin neulomaan Seashorea.


Perjantai 31.10

DSC03353

DSC03348

Allekirjoittaneen syntymäpäivä ja Halloween. Aamusta kilahti ensimmäinen vihje mysteerihuivia varten ja aloitin sen. Valitsin vaan väärän päävärin ja pyydyin neulomaan mielummin Seashore. Ihailin Tuulian värjäämiä lankoja ja en saanut päätettyä mitä niistä tekis. Sain Suuren Idean tehdä itse Midori's Traveler's Notebookin tyyppisen päiväkirjan, mutta koska pyhäinpäivä, kaupat eivät ole auki seuraavana päivänä.

Lauantai 1.11

Neuloin ahkeasti Seashorea. Katson monta videota ja tutoriaalia siitä, miten tee-se-itse Midorin saisi aikaiseksi.

Sunnuntai 2.11

Paluu Ouluun ja neuloin Seashorea. Kiinnostavaa, eikös?

Maanantai 3.11

Uhmaan kauheaa säätä ja lähden keskustaan etsimään tarvikkeita. No, olin aika positiivinen kun luulin että Oulusta jotain löytyy. Löysin sentään tekonahkaa, liimaa ja rei'ittimen. Siinäpä se. Värillistä kuminauhaa ei ole missään myynnissä?! Jos olisin tahtonut Tildan tapaan askarrella, niin sitten olisi löytynyt tarvikkeita.

Neuloin Seashorea. Ylläri.

Tiistai 4.11

DSC03357

DSC03368

Kävin neulekahvilla neuleystävän kanssa ja neuloin Seashoren hihaa. Samalla tehtiin vaihtokauppa: minä ostin häneltä kaksi kerää Kureon Sockia. Mitähän kivaa minä niistä keksisin?

Tänään

DSC03363

Neuloin Seashorea. Hiha on kohta valmis.


***

Olipas kovin jännittävä viikko. Tai sitten ei. Tänään pitäisi aloittaa alusta mysteerihuivin vihje, jotta perjantaina voisi jatkaa saman tien uuden vihjeen mukaan.

Viime perjantaista lähtien tää laulu on soinut päässä ja on sitä pitänytkin kuunnella: Paula Vesala - Sua vasten aina painautuisin

1 kommentti:

Soile kirjoitti...

Tiijäkkö, nyt iski aikamoinen lankakateus! Sellainenkin tauti siis voi näköjään olla. Ihania lankoja sulla, kyllä noitten kanssa kelepaa!