maanantai 17. marraskuuta 2014

Melkein valmiita raitoja

Olin lähes koko viime viikon aivan kauheassa flunssassa, joten kummoista ei tullut tehtyä. Joten muuton suhteen täytyykin ahkeroida tällä viikolla. Sain kuitenkin neulottua jonkin verran ja tällä viikolla on mahikset saada peräti kaksi neuleasiaa valmiiksi. Molemmat luonnollisesti raidallisia.

DSC03380

Ensimmäisenä on Seashore, joka on kuvanottohetkestä edennyt jo helman muotoilu- ja viimeistelyosioon. Valmistunee joko tänään tai huomenna.

DSC03386

Toisena on jämälankaneuletakki, jonka aloitin jo viime toukokuussa. Sitten tuli helle ja muu häiriö, ja neule unohtui. Löysin tämän pakatessani lankoja ja keskeneräisiä töitä muuttoa varten ja päätin tehdä valmiiksi tämän. Jämiä kun tarvitsee jämälankavillasukkakalenteria varten. Enää puuttuisi toinen hiha ja järkyttävä määrä pääteltäviä langanpäitä, joten valmistunee viimeistään viikonloppuna.

Kuvaaminen on hieman haastavaa tosin. Ensinnä kun on hämärää ja sitten kun vielä tuulee just sopivasti. Joten jos mietitte miksi raidat on niin suttuisia, niin se on se marraskuu.

Nämä kun valmistuvat ja luultavasti samaan syssyyn neulon valmiiksi kesken jääneen lammaspaidan, niin seuraavaksi tapahtuu kummia. Olen nimittäin neulonut mallitilkun vihreää raitapaitaa varten!

4 kommenttia:

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Ihanaa seurata neuleiden etenemistä! En muuten usko tuohon vihreään… ja mallitilkkuun. En ennen kuin näen :D Tsemppiä muuttoon!

(Kommentointi oli ihan jumissa eilen kun yritin jättää viestiä.)

Emma kirjoitti...

Oooo, raitoja raitoja... Oon ihan rakastunut tuohon siun jämätakkiin :D

Ladetsu kirjoitti...

Mari, tänään löysin just sopivan ohjeenkin noille vihreille langoille! Joten pitää mun kai saman tien aloittaa se! Kiitos tsempistä. :) Ja möh tolle kommentoinnille, siinä on välistä ongelmia.

Emma, raidat on parhaita! Etenkin jämäraidat. :)

Markka kirjoitti...

Voi ei, en malta odottaa että näen jämistakin valmiina!