maanantai 13. lokakuuta 2014

Lokakuussa.

Aika on mennyt nopiaa. Kaikkeen ei energia riitä, kun pitää aktiivisesti etsiä niin asuntoa kuin työpaikkaakin toiselta puolelta Suomea. Tämä residenssi nimittäin muuttaa pääkaupunkiseudulle. Samalla sitä yrittää pakkailla ja käydä läpi tavaramäärää miettien, onko tän säilyttäminen nyt tarpeellista vai ei. Neulominen on vähentynyt ja ompelulle ei ole jäänyt aikaa, vaikka ompelukoneen otin esille.

Sen lisäksi kameran akku oli tyhjä, mutta kun kerrankin löysin laturin ja latasin akutkin, niin otinpahan pari kuvaa.

Enchanted Mesa (pattern by Stephen West)

Joskus keväällä neuloin Enchanted Mesa -paidan ja siitä tuli ihku. Mutta sitten tuli sairastelun takia reilu kymmenen kiloa painoa lisää ja paidan kuvaaminen jäi (kun se ja moni muu paita ei enää mahtunut päälle). Vielä olisi pari kiloa pudotettavana, mutta paita on takaisin käytössä. Kuvaa itsestäni se päällä en tosin halua ottaa. Tuossa se kuitenkin on, henkarin päällä.

DSC03304

Nightswimming-tunika on myös edennyt erinäisissä miiteissä ja työpajoissa istuessa. Satuin muistamaan, että suunnittelijalla on todella löysä neuletiheys, joten mun rivitiheys on nähtävästi pienempi kuin hänen. Mutta ei huolta, mä neulon yhden kolmioparin enemmän ja tunika on sitten sopivan mittainen.

DSC03318

Kylmänä ja tuulisena, myös mielialalta harmaana päivänä käväisin Nappikikassa ihailemassa Alpaca-keräsiä. Ja omistajan kanssa valkattiin viisi toisiinsa sopivaa väriä. Nyt mä oon jokusen päivän katsonut noita ja tullut siihen tulokseen, että 3 in 1 olisi aika jees noista väreistä. Pitänee huomenna hakea muutama kerä lisää noita sinisiä, kun yksi ei taida ihan riittää. Ja jospa tällä kertaa tekisi normaalimittaiset hihat ylipitkien sijaan. Toinen vaihtoehto olisi lammaspaita näillä raitaväreillä. Hmm...

Sellaista lokakuussa. Raidat tuntuvat olevan edelleen aika pop. Normaalisti tähän aikaa vuodesta kirjoittaisin kädentaitomessuista, mutta minulta messut jäivät väliin lauantaina työpajaohjaamisen ja sunnuntaina sairastelun takia. Mutta se ei haittaa. Nimittäin jossain vaiheessa lokakuuta käyn Tuulialta hakemassa "vähän" lankaa. Mutta siitä sitten enemmän kun ne langat ovat täällä...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä olet tehnyt sieviä neuleita! Itsekin tykkään kovasti raidoista. Peukut 3 in 1:lle :)