tiistai 23. syyskuuta 2014

Talvi on jo täällä?!

Pari viimeistä päivää ovat olleet todella kylmiä. Eilen taisin aika painokkaasti ilmaista kuinka kylmää ulkona olikaan, kun vanhasta tottumuksesta en laittanut pitkähihaista takin alle. Tuli myös ikävä lämpimiä neuleita, jotka majailevat vielä kesäsijoituspaikassaan koti-kotona. Mutta onneksi pian saan ne tänne minua lämmittämään.

Mutta niitä uusia neuleita.

Olen opetellut pois lohtulangan ostamisesta, joten jos lohtua kaipaan, tarkoituksena on kaivaa esille ihkulankaa omasta varastosta. Etsin aikani ohjetta madelinetoshin merinolle, joka on maailman ihaninta lankaa, mutten löytänyt. Luovutin ja pari päivää myöhemmin julkaistiin juuri sellainen ohje, jota etsinkin: Nightswimming. Jännä ohje ja rakenne. Mutta kyllä se vaan puserolta näyttää, vaikka alussa olikin aivot solmussa ohjeen kanssa. Onneksi en oo ollut ainoa.

DSC03275

DSC03279

DSC03286

Ja koska neulojalla on kylmä, aloittaa hän paksun neuletakin kivoista langoista:

DSC03283

Sovitaanko, että yön aikana tää on mystisesti valmistunut sillä aikaa, kun olin nukkumassa?

Ps. Veeran huivikirja saapui tänään ja se on ihana. Mä tahdon neuloa joka ikisen ohjeen siitä. Onni on (turhan) iso lankavarasto.

3 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Tuosta iltauinnista tulee varmasti kiva. Itse pohdin että jos ois toinen käsipariniin voisko neuloa kahtaa juttua yhtäaikas? Huomiseksi luvattiin muuten lunta!

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Hienon näköinen aloitus - tuo kaulus siis taittuu pitäessä? Tänä aamuna kävelyllä satoi "hiutaleita" jotka sulivat heti maahan osuessaan. Minä kaivelin jo pipot ja hanskat esiin.

berenike kirjoitti...

Siis tosi makeelta näyttää toi tuleva neule! Innolla ootan, et miltä näyttää valmiina!