sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Raitoja

Minulla on kaksi raidallista asiaa puikoilla: toinen on enimmäkseen kanssaneulojalta ostetuista langoista ja toinen on jämälangoista.

DSC03104

A hint of summer tuli aloitettua ja toistaiseksi hyvältä näyttää. En tiedä vielä toimiiko päässäni kehittelemä raidoitus, mutta kohtahan se nähdään. Olen just lisännyt seuraavan raidoitusvärin neuleeseen. Toivottavasti toimii, koska tästä näyttäis tulevan oikein kiva pusero.

DSC03098

Tiukkisneulojien ryhmässä on jämälankahaaste meneillään ja minä päätin neuloa raidallisen neuletakin. Olen sellaisesta haaveillut jo pidemmän aikaa ja ajattelin, että nyt jos ei milloinkaan. Raidoitus toteuttaa enemmän tai vähemmän sääntöä "neulo kunnes lanka loppuu tai kahdeksas raita samalla värillä on valmis". Huomasin, ettei vaaleanpunaisia jämiä ole tarpeeksi koko neuletakin raidoitukseen, mutta ajattelin, että jos saisin valmiiksi hint of summerin ajoissa, niin siitä tulisi lisää jämiä. Että saisin vartalon ees valmiiksi. Hihoihin voi keksiä toisenlaisia raidoitustapoja.

Natsumi sen sijaan on mietintämyssyn alla. Kävi nimittäin samalla tavalla kuin viime aikoina on käynyt: neuletiheys oli tiukempi kuin ohjeessa. Oho. Hups. Ajattelin, että ehkä reilulla pingottamisella voisi vahingon korjata?

2 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Onpa taas nättejä raitoja! Tää on niin miun värinen blogi <3

berenike kirjoitti...

Todella herkullisen näkösiä lankayhistelmiä!