tiistai 20. toukokuuta 2014

Kesä tulee ehkä?

Ja vaikka ei tulis, niin kesäneuleet tulevat! Nimittäin lisääntynyt auringonpaiste ja lämpö saa kuitenkin haaveilemaan kesäneuleista. Ja uusia kesäneulemallejahan julkaistaan koko ajan (ja samalla voi innostua myös niistä vanhoista suosikeista).

Natsumi:

DSC03065

Aloitin neulomaan Natsumia aikaisemmin tämän kuun puolella, Cascaden Heritage Silkistä. Nyt pitäisi neuloa molemmat hihat. Natsumi ei ole ehkä hellepäivien valinta, mutta viileämpinä päivinä se on varmasti oikein passeli.


hint of summer

DSC03055

DSC03089

Olen odottanut hint of summerin ohjetta kuin kuuta nousevaa ja tällä viikolla se vihdoinkin julkaistiin. Alunperin tarkoituksenani oli neuloa tämä pitsivahvuisista langoista. Teinkin aloituksen vuonna 2011 ostetusta harmaasta teetee:n Elegantista ja vuonna 2012 kanssaneulojalta ostetusta Handun merinosilkkilangasta. Sitten törmäsin gradient-tyyliseen laatikkomalliseen paitaan ja on ihan pakko tehdä sellainen itselle... Joten neulon vissiin kaksi hint of summeria, joista toinen soveltuu paremmin syksylle ja toinen sitten kesälle. Mistä löydään vetoa, että se kesäversio valmistuu vasta kesän jälkeen?


Summer Shawl KAL by Westknits

Steppe teki sen taas. Julkaisi kolme huivimallia, jotka kaikki haluan neuloa. Ja niihin saa käytettyä oman lankavaraston outokeriä. Mun lemppari noista kolmesta on Lumpy Space.


***

Katso vielä kun ehdit: Tinkimättömät tyylitaiturit. Dokumentissa esitellään kuusi +-80-vuotiasta naista, jotka kertovat ajatuksiaan vaatteista, muodista ja elämästä. Suosittelen katsomaan. Itse katsoin dokumentin eilen, ja jotenkin sain siitä todella paljon inspiraatiota. Toivottavasti minäkin olen heidän kaltaisensa 70-vuotiaana. Dokumentista voisi ottaa itselleen myös moton:

"Älä käytä beigeä. Se voi tappaa sinut."

Tästä ei ehkä ole vielä pelkoa.

Ei kommentteja: