keskiviikko 7. toukokuuta 2014

3 in 1 ja Ravello

Toukokuu menee aika kiireellä eteenpäin, mutta ehdin minä kai parit kuvat julkaista:

3 in 1

3 in 1

Malli: 3 in 1 by atelier alfa
Puikot: 3,5 mm ja 3 mm
Lanka: Dropsin Fabelia (kirsikka ja vaaleanpunainen), Louhittaren luolan Väinämöistä (ärjy), Handun Bambuvillasukkalankaa (keltainen) ja Markkalangan Twisted Sockia (oranssi)
Menekki: 366 grammaa
Fiilis: Tää on päiväpiristyspaita.

Tää paita päällä on käyty jo neuletapaamisessa ja muutenkin tuntuu siltä, että tätä tulee käytettyä paljon. Yksi nappi puuttuu vielä, mutta toisaalta en usko sen olevan tarpeellinen. Mitään ihmeellisempää en osaa tästä mallista sanoa. Neuloin sen kahdessa viikossa, ohje kertoi kaiken tarpeellisen ja enemmän siitä miten paita saadaan aikaan. Ja ai niin: kainalosaumojen ompelu oli kauheaa. Nimimerkillä ompelin toisen kainalon viisi kertaa ennen kuin onnistui.


Ravello

Malli: Ravello by Isabell Kraemer
Puikot: 3,25 mm ja 3,00 mm
Lanka: Louhittaren luolan Väinämöinen väreissä hopea, joulu ja farkku
Menekki: 259 grammaa
Fiilis: Tää on taasen se klassinen rento mutta siisti paita.

Aloitin neulomaan tätä jo vuoden alussa, mutta sitten tuli Mesa (joka on edelleen kuvaamatta) ja tää jäi. Kun sain Mesan valmiiksi, tein tämänkin valmiiksi. Paitsi kuukauden päivät se oli mietintämyssyn alla: en oikein pitänyt huolittelematta jääneestä kauluksesta. Tein sitten punaisella langalla i-cordin kaulukseen ja hyvä tuli. Ravellon tarkoituksena oli olla väljä, mutta koska jonkun neuletiheys olikin tiukempi kuin ohjeessa, Ravellosta tuli hyvin istuva. Ihan kiva näinkin, mutta teen kyllä toisen sukkalanka-Ravellon, joka olisi se väljempi.

Nuo raidathan vaihtuu selässä. Oon ottanut kuvan siitä, kuinka huomaamattomaksi sain raidat käyttämällä joggless stripes -tekniikkaa.

Ravello, back details

Että sellaista.

2 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Kuten sanoinkin sulle niin tuo 3:1 on hieno ja makia ja kaikkea parhautta muutenkin.

berenike kirjoitti...

Todella upeita! 3 in 1:ssa on kyllä niin ihanat värit, että! Niin herkullinen!