perjantai 25. huhtikuuta 2014

Vaaleanpunainen + vihreä

DSC02977

DSC03000

Minulla on uusi väriobsessio: vaaleanpunainen yhdistettynä vihreään. Hyvä puoli on se, että ainakin lankavarastossa lojuneet hassut vihreät keräset tulee neulottua. Huonoa on se, että innostus on niin suuri että aloitin taas projektin, johon minulla on liian vähän lankaa... Katotaan mihin se lanka tällä kertaa riittää! Ehkä neulon vaan lyhyemmät hihat.

Aloitinkin neulomaan Holstenia Dropsin Fabelista ja Handun Perussukkalangasta (toinen kuva ylhäältä). Fabelia minulla on vain neljä kerää. Periaatteessa tarvitsisin viisi saadakseni haluamani koon. Minulla on kyllä yksi jämänöttönen, jos tiukkaa tekee. Ja toisaalta yhdessä projektissa toisen hihan resori oli tehty kontrastivärillä ja se näytti aika hienolta. Joten jos lanka ei ihan riitä, sekin olisi hyvä vaihtoehto. Mielenkiintoista tässä projektissa on myös se, että neuletiheyteni on hieman tiukempi kuin ohjeessa. Jos olisin halunnut neuloa ohjeen mukaisella tiheydellä, olisin tarvinnut 3,75 mm puikot -ja niitä ei minulla ole. Joten valitsin isomman koon ja täten lankaakin menee enemmän.

Aikaisemmin tässä kuussa aloitin toisen Ravellon (tuo ylin kuva), Dropsin Alpacasta tällä kertaa. Väriyhdistelmänä on, yllätys-yllätys, vaaleanpunainen-lime-harmaa. Aluksi en ollut varma onko tää nyt sellainen neule jota osaisin pitää. Kun se on niin erilainen kuin mitä yleensä laitan päälleni, värien suhteen siis. Mutta jotenkin tuo väriyhdistelmä on raikas ja erilainen. Ei sitä aina kuitenkaan jaksa pelkkään pinkkiin pukeutua!

***

On minulla vaikka mitä muutakin mitä tahtoisin neuloa. Ei vaan riitä puikot ja kädet niiden kaikkien neulomiseen. Mitenköhän toimisi, jos aina vuoropäivinä neuloisi eri projekteja? Tänään neuloin Holstenia, huomenna sitten sorbettipaitaa (tuon alla olevan kuvan langoista) ja sunnuntaina taas Holstenia. Maanantaina sitten jotain muuta?

DSC02992

3 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Tuon ekan kuvan väriyhdistelmä on niin makia että! Miten saisin itteni innostumaan raidoista?

Ladetsu kirjoitti...

Soile, Mä yleensä innostun raidoista näkemällä jotain tosi ihanaa raidallista. :) Ja lisäksi se värien vaihtelu on kivaa, eikös?

Emma kirjoitti...

Siun blogissa on aina ihana vierailla kun kaikki on niin pinkkiä <3

Täällä tuo viisivuotias on myös saanut pakkomielteen pinkin ja vaaleanvihreän yhdistelmästä! Tilasi mummoltaan sen väriset tähtilapaset ja -pipon :D