keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Piirrä minulle lammas.

Allekirjoittanut onnistui vilustuttamaan itsensä, joten hän viettää vappunsa kotona, neuloen. Mutta ainakin hänellä on kivaa neulottavaa:

dessinewip

Aloitin viime sunnuntaina uudestaan Dessine-Moi Un Moutonin. Ensimmäinen aloitus meni purkuun. Olin kärsimätön ja tein liikaa virheitä. Piti muutama päivä rauhoittua (ja todeta että Holstenin kohdalla vaaleanpunainen ja vihreä ei ole kiva yhdistelmä) ja sitten uusi yritys. Olen saanut tätäkin purkaa, mutta toistaiseksi neule näyttää todella ihanalta. Ja on tätä kiva neuloakin. Ei toistaiseksi ole tullut vastaan yhtään tylsää kohtaa. Plussaa siitä, että saan tähän menemään varaston outokeriä, joiden aikaisempi kohtalo oli muumioitua lankalaatikoiden pohjalla.

Lauantain pubineulontaan saan tosin keksiä jotain muuta neulomista. Tulis vaan itku kun yrittäis hämärässä pubissa nähdä neuloa tätä violettia lankaa.

Ps. Musta tuntuu, että tästä pitää neuloa toinenkin versio. Vaaleanharmaalla pohjalla punaisen eri sävyissä hehkuvia raitoja. Kuulostais kivalta, eikös vain?

1 kommentti:

Soile kirjoitti...

Tiedätkös, nuo värit ja tuo pinta yhdessä näyttävät siltä että neulot samettia. Hmm, ja toisaalta nuo ei näytä liian raidoilta, hmm, hmm.