tiistai 15. huhtikuuta 2014

Ja se vaan neuloo...

... kun ei muutakaan voi. Kevätflunssa iski. Tosin neulomismotivaatio on vähentynyt. On ihan eri asia neuloa siksi koska haluaa, kuin siksi koska ei oikein muutakaan voi tehdä.

Viikossa saa neulepaidan näinkin pitkälle halutessaan:

DSC02960

Ja kyseessähän on 3 in 1 -paita. Pitkään meni löytää siihen sopivat värit. Melkein luovutin paidan suhteen ja olin jo klikkaillut langat ostoskoriin, mutten sitten ostanutkaan uutta lankaa. Onneksi en kun omasta lankavarastosta löytyi näin kivat värit. Sais tosin nopeammin edetä toi paita! Haluaisin nimittäin aloittaa jo seuraavan...

DSC02966

La Maison Rililie julkaisi uuden puseromallin ja tykkään ihan kauheasti. Vähän aikaa piti miettiä mahdollisia lankavalintoja ja näyttää siltä, että oman lankavarastoni outokeristä tuon paidan saa aikaan. Tulee ehkä liian synkkä kesää ajatellen (kuten kuvasta näkee, tuo siniseen taittuva violetti olis pääväri), mutta tuleehan syksy sitten kesän jälkeen. Tahtoisin aloittaa tämän jo tänään. Mut tää projekti joutunee odottamaan jokin aikaa, koska siihen tulee ainakin kahden projektin jämät mukaan. Saatan siltikin aloittaa. Sen verran paljon innostais nää värit.

Koska paitojen neulominen on niin puuduttavaa, piti aloittaa pienempi projekti. Martina Behm julkaisi Tubularity nimisen kauluriohjeen, josta en oikein osannut sanoa, tykkäänkö vai en. Sitten katsoin videon, jossa hän esittelee miten eri tavoin tuota outoa vaatekappaletta voi pitää ja tulin siihen tulokseen, että se on ihan kätevä. Uutta lankaakaan ei sitä varten tarvitse ostaa.

No, eipähän tarvitse miettiä mitä neuloisi.

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Upean kauniit värit 3 in 1 -paidassa! :)

Emma kirjoitti...

Upea paita tulossa! En tajunnutkaan tätä mallia ravelryssa ihaillessani että se aloitetaan helmasta...