lauantai 29. maaliskuuta 2014

Maaliskuun ajatuksia

Maaliskuu tuli ja meni. Se alkoi vähemmän hyvillä uutisilla ja on jatkunut aika... mielenkiintoisena. Bloggaamiseen ei ole ollut energiaa, vaikka kuvia olenkin ottanut. Toivottavasti huhtikuussa menee paremmin.

Myös neulomisien suhteen maaliskuu on ollut aika kivikkoinen. Aloitin neulomaan Taskutakkia. Innokkaasti neuloin puolitoista viikkoa ihan vain todetakseni, että nyt taisi tulla paha kakku. Joskus käy näin. Mallitilkun neulominenkaan ei aina pelasta katastrofilta.

Sitten joku linkkasi Antlerin ja se piti aloittaa saman tien. Siitä sentään tulee aikasta ihana onnistunut neule! Olen koittanut kuvata keskeneräistä neuletta, mutta sekään ei ole onnistunut. Huoh.

Olen myös antanut itselleni mahdollisuuksia ostaa uutta lankaa, mutta ei ole huvittanut. Olen vain ostanut lisälankaa kahteen projektiin ja puolisolle pipolankaa, kun hän pyysi kevätpipoa. Siinä se. En ole tahtonut ostaa edes iloisen värisiä keriä, jotta voisin inspitoitua niistä. Onko muutos hyvä vai huono, nooh... Kukkaro ainakin kiittää.

Sillä välin kun täällä ei mitään tapahdu, voitte kaikki inpiroitua värikkäistä raitasukkakuvista (no, on siellä myös värikkäitä kämmekkäitä ja muita kuvia).

Virkkaaminenkaan ei ole inspannut. Mua taitaa vaivata kevätplääh?

Ei kommentteja: