keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Kolmas ja neljäs päivä

Joka aamun paras hetki on se, kun käynnistää tietokoneen ja klikkailee itsensä joulukalenteriin. En muista milloin viimeksi olen näin innoissani ollut joulukalenterista, aikuisiällä en ainakaan. Kai viimeksi joskus silloin kun oli lapsi ja ei olisi millään malttanut odottaa seuraavaan päivään, vaan kysyin isältä saanko syödä kaikki suklaat. (taisinkin salaa syödä niitä...) Samanlainen tunne vaivaa nyt. Miten oikein voi odottaa seuraavaan aamuun, että tietää millainen raita on luvassa? Onko se auton värinen? Tietokoneen näppiksen? Hiirimaton? Sukkien? Lähimmän kirjan?

No, ainakin joulun odotus menee nopeasti!

***

Day three

Kolmannen päivän raitaväri piti valita randomilla. Minä laitoin muutaman jämäkerän pussiin ja sieltä sain ekana käteeni sinistä Väinämöistä. (väri on turkoosi, mutta ei se mun mielestä oo turkoosi)

Day four

Neljännen päivän aiheena oli lempilaukun väri. Mun lemppari on Kånken-reppu. Sen persikanpinkkiä väriä ei multa löydy, joten jämäkeristä vaaleanpunainen Sisu oli kaikista sopivin.

***

Aika pirtsakat sukat on tulossa! Aika monen tuska tuntui olevan se, että kännykkä on musta, lompakko on musta, randomväriksi tuli ruskea ja laukkukin on musta. Jos tulee sukat, niin ne on mustat. Jos tulee silmälasit, niin nekin on mustat ja niin edelleen. Minulla sama rivi on pinkki, punainen, sininen, pinkki, punainen, violetti. Mun päällä on tällä hetkellä punainen neuletakki, punainen paita, violetit trikoot ja punaiset sukat. Että osataan sitä täälläkin olla (melkein) yksivärisiä!

Ai niin. Kivointa tässä on myös se, että voi seurata minkälaiset sukat muillakin on tulossa.

Kuinka moni teistä on mukana joulukalenterissa?

Ei kommentteja: