maanantai 2. joulukuuta 2013

Jämälankavillasukkajoulukalenterisukat

Oli lokakuu ja sitten marraskuu. Jossain vaiheessa lokakuuta alkoi huonojen uutisten kausi. Ja se jatkui marraskuussa. Koska olen aina ajatellut blogia hyvän mielen paikkana, niin en pystynyt kirjoittamaan mitään. Vaikka käsityöaiheista olisi vaikka mitä voinut kirjoittaa. Ehkäpä se paha mieli olisi kuultanut läpi postauksista?

No, aika parantaa haavat, koska tässä sitä ollaan kirjoittamassa. Päätin osallistua Missä neuloimme kerran -blogin joulukalenteriin, jossa annetaan ohjeet raitasukkiin. Joka päivä tulee uusi ohje seuraavaa raitaa varten. Ihana idea ja juuri sopivaa tekemistä tällaiselle synkkiin ajatuksiin uponneelle! Päätin tehdä molempien sukkien varpaat, kantapäät ja resorit samalla harmaalla langalla (mohair-sukka-puffaa), että sukissa on jotain yhteistä.

***

Kuvaaminen on tähän aikaan vuodesta haastavaa.

Day one

Ensimmäisen päivän raitavärinä oli kännykän suojakuori. Mun Lumiassani on pinkki kuori, joten Väinämöisen ärjy sai kunnian olla ensimmäinen raitalanka.

Day two

Toisen päivän eli tänään väriksi valittiin lompakon väri. Mun lompakko on punainen, joten punainen Cascaden Heritage valikoitui päivän langaksi.

***

Nyt jännitetään, että mitä on luvassa huomenna.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Samis!

Lumiassani on pinkki kuori ja lompakkoni on punainen.

Minullakin on jämälankavillasukat tekeillä

Vyyhti kirjoitti...

Kiva että lähdit mukaan joulukalenteriimme! Ainakin ensimmäiset raidat näyttävät sen verran värikkäiltä, että noita tehdessä ei pääse vaipumaan synkkiin aatoksiin. :)