maanantai 26. elokuuta 2013

Martta

Martha

Malli: Martha by Drops Design
Lanka: Dropsin Karisma
Napit: Dropsin puunappeja
Puikot: 3,5 mm
Fiilis: Hieno kirjoneuletakki ja ihan ite tekemä!

Tää on ollut jo pitkään valmiina. Vasta viime perjantaina jaksoin kaivaa sen esille ja laitoin napit kiinni (hei, neuletakkia voi käyttää ilman nappejakin!). Neuletakki oli koko mökkireissun ajan päällä ja tarpeellinen se olikin Lapin syksyisessä säässä. Nappilistan kanssa sattui lapsuus, kuten kuvasta näkyy. Eipä sillä, kyllähän tuo menee noinkin ja en minä sitä ihan ylintä nappia kuitenkaan koskaan kiinni pitäisi.

Martha

Värityksen suunnittelin ihan ite. En oikeastaan tykännyt ohjeen alkuperäisistä väreistä, joten vaihdoin kaikki muut paitsi tuon tummanpunaisen. Hyvinpä onnistuin väreissä!

Nyt suunnittelen seuraavan kirjoneuletakin neulomista. Dropsilta kun juuri sopivasti on tullut uusi ihanuus ja minulla on harmaata neuletakillisen verran jo valmiiksi. Tummanharmaatakin olis. Lisäksi tartteis vaan kaksi puuttuvaa väriä. Seuraavalla keskustareissulla voisi käväistä hakemassa puuttuvat kerät, kun Dropsin lankoja saa taas pitkästä aikaa oululaisesta lankakaupasta.

Ps. Olen huomannut, että olen koko ajan laiskempi otattamaan kuvia neuleet päällä, joten taitanee olla parempi ottaa kuvia, kun neule roikkuu hengarissa.

6 kommenttia:

Lammas kirjoitti...

On se kyllä upea ilmestys! Olet onnistunut todella hyvin värien valinnassa.

Soile kirjoitti...

sepä on soma! Eikä se yhden napin puuttuminen mitään tee. Voithan vaikka ommella siihen napin, vaikket sitä käyttäisikään?

Emma kirjoitti...

On kyllä mahtava takki, siun värisilmä on pettämätön! Mistä kaupasta saa Oulussa taas Dropsia?

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Niin sievä! Raikkaat värit ja tumma punainen sopii hyvin sinne "pohjalle". Voihan nappilista olla design feature eikä virhe?

Paula kirjoitti...

Vau miten kaunis ja värit tosi hienot, juurikin sinun värinen vaikken olekaan sinua kuin sen pari kertaa yliopistolla nähnyt! ;)

Ladetsu kirjoitti...

Lammas: Kiitos!

Soile: Kiitos! Niin, voisin ommella napin, mutta minulla oli vain 8 kappaletta noita puisia.

Emma: Kiitos! Nappi-Kikassa on myynnissä Dropsia. Koko valikoimaa ei ole, mutta esim. Fabelia, Karismaa ja Alpakkaa.

Mari: Kiitos! Mun pitänee sanoa, että tein sen tarkoituksella. :)

Paula: Kiitos!