sunnuntai 4. elokuuta 2013

Ja niin vaihtui heinäkuu elokuuksi...

... hyvässä seurassa:

DSC02136

Lankaleikki piti tilata saman tien. Olen monesti julistanut, että Veera Välimäki on lempisuunnittelijani ja vaikka viime aikoina makumme eivät ole kohdanneet, tämä kirja kolahti ja lujaa. Voisin neuloa joka ikisen mallin tästä (mutta koska ei ole lapsia itellä saatika lähipiirissä, saavat lastenneuleet odottaa). Ja koska minulla tuota lankaa sattuu olemaan, saan niistä suurimman osan neulottua ilman lankakauppaan ryntäämistä.

Ajattelin aloittaa Edestakaisin-neuleliivistä ja Kuusi-piposta. Ja sitten Taskutakki, Hupputakki, Opettajatar ja Pilvenpiirtäjä pitää neuloa. Ja näihin kaikkiin löytyy langat. Joskus on kai hyötyä siitä, että on hamsteri.

Suosittelen etsimään Lankaleikki kirjan käsiinne. Olisipa se kirja kirjastossa tai kirjakaupassa. Vaikka ei mallit kiinnostaisi, niin kirja on kaunista katsottavaa.

Toim.huom! Kuvassa olevasta keltavihreästä kerästä ei kuitenkaan tämän kirjan neuleita synny. Kerä pääsi kuvaan, koska sen väri sattui sopivaan muihin lankoihin. Sen viereisistä keristä tulee Kuusi-pipo, kirjan oikeanpuolisista keristä Edestakaisin-liivi ja vasemmanpuolisista Taskutakki-neuletakki.

***

Leffasuositus: Get the Gringo (2012). En ole suuri Mel Gibson -fani ja olin hyvin epäluuloinen tämän elokuvan suhteen, mutta ensimmäisen viiden minuutin kohdalla päätin katsoa elokuvan ja sitten sitä tuli uppouduttua niin, ettei vessaankaan raaskinut lähteä. Tämä on hyvin erikoinen elokuva, jossa suurin osa henkilöistä ovat hyvin vastenmielisiä, mutta... Samaan aikaan elokuva on erittäin hauska ja viihdyttävä. Ja Mel Gibson on aivan loistava roolissaan. Suosittelen.

2 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Ai se on jo julkaistu! Äkkiä nettikirjakauppaan...

Soile kirjoitti...

Oulun akateemisessa tuota kirjaa pläräsin lauantaina. Se opettajatar ehkä voisi...