lauantai 8. kesäkuuta 2013

Knit in Public

Tänään on/oli Knit in Public -päivä täällä Oulussa ja minä osallistuin siihen kolmatta kertaa. Siinä missä ekana vuonna oli niin kuuma ettei voinut hengittää, ja toisena tuuli niin kylmästi ettei auringossa tarennu istua, kolmantena vuonna sää näytti tältä:

KIP 8.6.2013

Lopulta jouduimme pakenemaan ukkosta sisätiloihin. Pöh.

Minä aloitin julkineulomispäiväni neulomalla ensin bussipysäkillä (sain hyvin oudoksuvia katseita osakseni), sitten neuloin Lankamaailmassa (siellä oli paljon ymmärtäväisempää porukkaa), sitten Mannerheimin puistossa ja lopulta Coffee Housessa. Sitten olikin aika mennä kotiin. Otin mukaani kaksi neuletta: uuden villapuseroprojektin ja keskeneräisen jämälankahuivin. Neuloin pelkästään villapaitaa, koska se inspas enemmän. Olen kai neulonut liikaa ohuesta langasta, kun tuollainen paksumpi on aika pop.

Titityy haastoi kaikki ottamaan kuvia neulomisestaan nyt kippiviikolla, joten otin kahdesta eri paikasta kuvat. Niistä näkee lähinnä neuleen ittensä ja mun jalat, mutta eiköhän asia tule selväksi. Bussipysäkillä en tohtinut ottaa, kun sitten ne muut kanssaihmiset olisivat varmaan tiputtaneet silmät päästänsä. Lankakaupassa en tajunnut kuvaa ottaa. Näistä kuvista näkee sentään neuleen edistymisen.

KIP 8.6.2013

KIP 8.6.2013

KIP 8.6.2013

Tää on tilanne nyt illalla:

October sunrise

Ja siitähän tulee October sunrise.

***

Ostin myös vähän lankaa:

KIP 8.6.2013

Sain myös kauniit silmukkamerkit (viimeisessä neulekuvassa näkyy niistä kaksi kappaletta).

Oli todella kiva päivä! Ensi vuonna otetaan uusiksi.

3 kommenttia:

Rora♥ kirjoitti...

Perusjuntit oululaiset siellä bussipysäkillä taas ollu :D Oi, se on melkeempä nautinnollista kun niitä voi shokeerata niin helposti :DDD

Judiuni kirjoitti...

Wish I was there. :(

Ladetsu kirjoitti...

Rora, Shokeeraaminen on yllättävän helppoa. :D

Judiuni, Minäkin toivoin, että olisit ollut siellä. Ehkä ensi vuonna?