torstai 2. toukokuuta 2013

Oi toukokuu!

Ja niin toukokuu on täällä. Miten tää aika kuluu näin äkkiä?

DSC01638

Edellisessä neuletapaamisessa valitin, kun en saa neulottua sopivia sukkia. Sain hyviä ohjeita ja Mari laittoi minulle vielä erikseen ohjeet, joten pitihän minun aloittaa sukat. Valikoin langaksi tällaisen saksalaisen neuleinsinöörin taidonnäytteen ja eipähän ole neulominen tylsää.

Toistaiseksi näyttää hyvältä ja sukka istuu niin kuin... sukka...

***

Ja sitten... Käsi ylös, kuinka moni muisti Dropsin super salen? *nostaa käden ylös* Satuin eilen muistamaan, että se alkoi. Kävin katselemassa Tapion kaupan sivuilla, että mitä lankoja siellä on ja sitten mitä lankoja oikeasti tarvitsen haluan. Mieleen tuli neljä projektia ja katsoin Ravelrystä paljon lankaa niihin tarvitsen. En miettinyt yhtään paljon lankaa sieltä on tulossa, katsoin vaan että yhteishinta pysyi kohtuullisena kukkarolleni. Myöhemmin laskin kirjanpitoa varten paljon lankaa tulee yhteensä ja... Oho. Hups. Yllättävän paljon lankaa on tulossa niin pienellä summalla.

No, eipähän tarttee vähään aikaan ostaa lankoja. Etenkään kun maanantaina kopsahdin Novita-hyllyllä ja otin mukaan muutaman kerän (jotka ovat jo neuloutumassa). Muutenkin, olo on nyt ihmeen zen, kun vihdoinkin sai tilattua langat niihin projekteihin, joita on koko kuluneen kevään halunnut neuloa, eikä minulla ole ollut lankaa niihin!

Tosin... Jos haluan että toukokuu näyttää nätiltä tilastoissani eli kulutusta olisi enemmän kuin ostoja niin... Mun pitänee tehdä useampi keskeneräinen, lähes valmis työ valmiiksi! Ohuilla sukilla ja huiveilla ei tarpeellista määrää saa aikaan. Ehkäpä vihdoinkin saan palapeiton valmiiksi? Ja pupulankaneuletakin?

Tilauksen sisällön esittelen sitten kun paketti tulee tänne.

5 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Kiitti vinkistä, pitihän siellä Tapsalla sit piipahtaa... :D

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Hei, hauska kuulla että sukka kulkee :)

Minä lankesin tänään Tapsalla. Samoin näille langoille on suunnitelmat, mutta myönnän että ostin yhdet puserolangat ihan vain siksi että hinta oli niin kohdallaan. ( Baby Merinoa)

Ajatelinkin laskea paljonko tulee grammoissa, ja sitten pyrkiä pontevasti vähentämään varastoista saman määrän. ( Vien koululle tai koitan myydä - eikös ollut puhetta että KIP päivänä voisi olla lankakirppis?)

virkattu lintu kirjoitti...

Onpas siinä kauniin värinen sukka tulossa :) Kiitos muuten Virkkuri-kirjan esittelystä, vaikuttaa kiintoisalta opukselta!

Soile kirjoitti...

Minen kyllä muistanut. Ehkä siksi että lauantaina tuli tilattua puserollinen lankaa samalla kun kuorin perunoita keittoon. Tuli ne kiihkeimmät langanhankkimistarpeet kuitattua sillä. Tosin voisihan sitä jotain pientä ehkä tarvita...

Ladetsu kirjoitti...

Susu, Ole hyvä. :)

Mari, Mun pitää muistaa tuoda seuraavalla kerralla se sukka näytille! Joo, lankakirppiksestä on ollut puhetta. Tosin en tiedä, miten se onnistuu, jos kaikki tuovat lankoja toivoen, että joku ostaa ne ja ettei ite tarttee ostaa mitään. :D

Virkattu lintu, Ole hyvä. :)

Soile, Ne sun tilaamat langat ovat kyllä aika ihanan näköisiä.