keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Lohtulankaa.

Tiistaina tuntui taas siltä, että olen voittanut geenilotossa jättipotin. Joten hyvästä syystä kiertelin lankakaupoissa katselemassa mitä sieltä löytyy. Ja löytyihän sitä lankaa. Ja kun siihen lisätään Tapsan puodin Drops-kasa, niin hieman tekisi mieli sanoa "Oho", "Hups", "En minä" ja "Vahingossa."

DSC01679

DSC01682

Hyvä kun pöydälle mahtuivat. Yritin kaupoissa sen verran rajoittaa osteluani, etten ihan mitä tahansa ostaisi, vaan pelkästään sellaisia lankoja, jotka aion varmasti neuloa. Tuli samalla käytyä ensimmäistä kertaa Lankamaailmassa ja toisen kerran Menitassa.

Mitä näistä sitten tulee?

- Lettlopeista tulee Iunn.
- Hurmaavan värisestä raidallisesta sukkalangasta tulee sukat (ylläri).
- Violetinpinkit alpakkasilkit yhdessä viime kesänä ostettujen samanväristen alpakkasilkkien kanssa muodostavat Bellan.
- Felted Tweedeistä tulee hattu, mallia en ole vielä päättänyt.
- Malabrigon Lacesta tulee huivi. Pitää valita sellainen mallia, johon menee kaksi vyyhtiä. Noista olisi ihana tehdä Nuvem, mutta ei taida lanka riittää siihen.
- Harmaat Karismat menee kimppaan viime kesänä ostettujen harmaiden karismojen kanssa ja niistä tulee Twigs and Willows.
- Alpakoista tulee Pomme de pin cardigan.
- Tummanpinkeistä Fabeleista tulee 5200k.
- Vaaleanpunaisista Fabeleista tulee Daily Vanilla.

(tulipas ihan väsy projekteja listatesssa)

Minulla on viime kuukausina ollut tapana neuloa saman tien ostamani langat. Siitä päätellen neulon tätä kasaa koko kesän. Se olisikin aika saavutus, että kolmessa ja puolessa kuukaudessa saisin valmiiksi pitkähihaisen neulepaidan, lyhythihaisen neulepaidan, lyhythihaisen neuletakin, kolme pitkähihaista neuletakkia, hatun, huivin ja sukat. Taitaa osa mennä syksyn puolelle, koska vaikka uusia lankoja on kiva neuloa, välillä pitää vanhojakin varastolankoja kuluttaa.

DSC01705

Vähänkö toi alpakan vyöte on sympaattinen!

***

Olen päättänyt, etten osta yhtään lankaa tästä hetkestä elokuun loppuun saakka. Se tulee olemaan vaikeaa, joten saa tsempittää! Tietysti jos projektista loppuu lanka kesken, niin se on ihan eri asia. Mut muuten, ei lankaa tähän talouteen. Ei siis parene käydä lankakaupoissa, ei virtuaalisissa tai kivijalkakaupoissakaan. Nih.

4 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Sulla on siis suhteellisen selvät sävelet ja marssijärjestys! Pitäisi varmaan itekin joskus kaivella lankakätköt esille ja päättää että mitä niistä tulee.

Tai ehkä ei sittenkään, en minä osaisi päättää :)

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Pitää vain muistuttaa itselleen miten ihania lankoja omistaakaan. Se kyllä auttaa vastustamaan kiusausta, ainakin vähäsen :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihania värejä ja hyviä suunnitelmia !

Ladetsu kirjoitti...

Soile, Paitsi että aina muuttaa mieltään siitä, mitä seuraavaksi tekisi. :)

Mari, Niin siksi ehkä on hyvä pitää esillä niitä ihania lankoja? :D

aamunkajoon, Kiitos. :) Katotaan kuinka monta suunnitelmaa saan toteutettua.