sunnuntai 26. toukokuuta 2013

6+5+4+3+2+1

Minulla on nykyään muistivihko, johon merkitsen neuleajatuksia, lähinnä mitä haluaisin neuloa, mitä pitäisi neuloa ja tulevaisuuden ajatuksia. Tänään ideoin itselleni haasteen, josta tulikin kesähaaste.

Kesän aikana valmistuvat seuraavat projektit:

- kuusi sukkaparia
- viisi hattua
- neljä huivia
- kolme neuletakkia
- kahdet lapaset
- yhdet säärystimet

Alunperin ajattelin tuota loppuvuoden haasteeksi, mutta se vaikutti helpolta. Minulla on kuitenkin kesken tuo neljä kuusi huivia ja neljät sukat ovat hyvin aluillaan (jos tahtoo tehdä ne valmiiksi). Neuletakkeja varten on lankaa. Lapasia, säärystimiä ja hattuja tarttee aina, mutta harvemmin tulee neulottua. Plus kesän kuumuudessa ne ovat sopivia pieniä töitä. (puoliso kaipaa myös uutta talvipipoa)

Neuletakkipuolella eniten houkuttelee Twigs and Willows, Buds and Blooms, Acer ja Ióunn.

Hattupuolella itselle Slable ja Sirle, puolisolle Turn a square ja Jacques Cousteau. Viides olkoot vapaavalintainen.

Lapasissa voisi inspiroitua raidallisista tai helmikuvioisista tai silmukkakuvioista.

Kesän aikana pitää myös neuloa retriittisukat syksyn retriittiä varten! Myös omat pöllösukat ovat tarpeelliset.

Voin tietysti aina hankaloittaa elämääni ja määrätä, että vain välillä 26.5 - 31.8.2013 aloitetut ja valmiiksi tehdyt kelpaavat tähän haasteeseen. Taidan piilottaa kaikki keskeneräiset työt kaappiin odottamaan syksyä ja toteuttaa mielummin tätä projektia. Sehän tarkoittaa sitä, että kolme toteutettavaa huivimallia pitäisi valita? *ryntää tutkimaan lankavalikoimaansa*

(wollmeise-huivia en kuitenkaan laita piiloon kaappiin)

3 kommenttia:

Soile kirjoitti...

No on sulla aikamoinen suunnitelma! Kuulosta kovin paljolta puuhalta, eikun puikot vaan heilumaan. Kuuluuko se jämälankakeräkasa tähän suunnitelmaan myös?

Ladetsu kirjoitti...

Soile, joo saa aika ahkerasti neuloa. :) Joo, se projekti tulee mukaan. Tänään aloitin sen, joten hyvä se on tähän haasteeseen ottaa mukaan.

Emma kirjoitti...

Melkoinen haaste, onnea sen selätykseen ;D