lauantai 27. huhtikuuta 2013

Rikke III ja Color Affection

Tällä kertaa kuvia parista viime vuonna valmistuneesta neuleesta, hatusta ja huivista.

Rikke & Color Affection

Myssy
Malli: Rikke Hat (Sarah Young)
Lanka: Handun bfl
Puikot: 3 & 4 mm
Fiilis: Ihana myssy, ihana lanka!

Rikke & Color Affection

Huivi
Malli: Color Affection (Veera Välimäki)
Lanka: Cascade Heritage Silk (harmaa), Handu kotimainen huivilanka (pinkki) ja Knitlob's Lair Väinämöinen (sininen)
Puikot: 4 mm
Fiilis: Oho, tulipa siitä pitkä!

Huivin neuloin viime kesänä. Valmistumisen jälkeen en ollut varma tykkäänkö siitä, joten se häpesi nurkassa viime aikoihin asti. Kaivoin sen esille ja totesin, että se toimii hyvin tuubihuivina. Se on niin pitkä että hartiahuiviksi siitä ei ole.

Kolmannen Rikke-myssyn neuloin viime joulukuussa ja se oli viimeinen vuoden 2012 puolella valmistunut neule. Olen pitänyt sitä ahkeraan, mutta... Mutta nyt mulla on suru puserossa. Keskiviikkona tuo myssy hävisi! Sitä ei ole löytynyt mistään. Nyyh. En tajua, miten se voi olla mahdollista. Tulin kotiin myssy päässä (omasta mielestäni) ja sitten parin tunnin päästä ulos lähtiessä en löytänyt sitä mistään. Ja vaikka puolison kanssa yhdessä etsittiin niin ei löytynyt. :( Seuraavaksi pitää kai mennä Prismaan ja kysyä onko se sinne jäänyt.

Mua harmittaa aivan tajuttomasti se, että Rikke katosi. Se sopi niin täydellisesti yhteen tuon huivin, takin ja repun kanssa.

3 kommenttia:

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Toivon että piposi tulee vielä esiin piilostaan, sillä se oli tosi ihana kaikin puolin. ( Hiplasin sitä pikkuisen neuletapaamisessa) Kiva tuubuihiuvi kuitenki on vielä tallessa :)

Emma kirjoitti...

Voi pöh että pipo hävisi, jospas se vielä jostain ilmeistyisi!

Miunkin ainut ohut merinopipo hävisi viime viikolla, jossain se kai kotona on mutta ei aavistustakaan missä. Nyt sitten palellutan pääni kun eihän sitä keväällä voi talvipipoja pitää :D

Ladetsu kirjoitti...

Mari ja Emma, pipoa ei ole edelleenkään löytynyt. Harmi se on.

Olisi se kyllä aika saavutus, jos kadottaisi kolmimetrisen huivin. :D