lauantai 9. helmikuuta 2013

Tällä hetkellä neulon...

Hay

Veera Välimäen Hay-neuletakkia Cascaden Heritagesta. Aloitin neulomaan tätä viime tiistaina ja melkein joka päivä olen jonkin verran neulonut tätä. Koska tämä onkin A-linjainen alhaalta-ylös-neuletakki, niin ensimmäiset 10 senttiä ovat tuntuneet tajuttoman pitkiltä. Huh huh. Katotaan milloin tulee valmiiksi.

Raitoja

Raidallinen neuletakki kauan sitten ostetuista langoista. Neulon tuota kaksinkertaisella langalla: siinä on yksi 'säie' Sandnes Garnin Lanettia ja toinen Austermannin Kid Silkiä. Tuloksena on lämmin ja pörröinen neulos. Aloitin tämän jo tammikuussa Tiukkapipoisten varastoneulojien kuukausihaasteena. Tavoitteena on saada tämä valmiiksi nyt helmikuussa.


Näiden kahden lisäksi tekeillä on:
- Molly-pipo Cascaden 220 Heathersista, myös tämä on varastoneulehaastetyö.
- Kirjoneuletakista puuttuu viimeiset 10 cm hihasta ja päättelyt.
- Drivenistä puuttuu edelleen molemmat hihat.
- Kaivoin esille lähes vuosi sitten aloitetun palapeiton ja aloin yhdistämään siihen paloja. Enää 18 palaa puuttuu siitä.
- Silkkihuivista puuttuu enää reunus.

Olisi paljon helpompaa, jos olisi vain pari työtä tekeillä.

Bonuskuva:

DSC01418

Kaivoin topsin esiin, jos vaikka rupeaisin pitkästä aikaa kehräämään värttinällä.

Ps. Olen ostanut sekä uusimman Kotolivingin että Suuri Käsityön. Lopputuloksena on se, että en todellakaan kuulu Kotolivingin kohderyhmään (mietin kehtaanko haukkua lehteä blogissa ja sitten päätin, että en kehtaa). Sitä lehteä ei siis tarvitse enää ostaa. Suuri Käsityö sen sijaan on uudistuksensa jälkeen ollut sen verran hyvä, ainakin kahden numeron verran, että tilasin sen itselleni!

Ei kommentteja: