lauantai 8. joulukuuta 2012

Pubineulontaa

Niin sitä vaan on jo joulukuu ja kohta vuosikin vaihtuu (ellei maailmanloppu tule ennen sitä...). Onpa ollut vuosi! Mietin jo, että mitenkä ikävä se on ollutkaan, kunnes tajusin olevani yhä elossa ja se on sentään positiivinen asia. Haha.

Viikko sitten oli iki-ihana pubineulontailta ja neuloin siellä juuri aloittamaani kaula-asiaa. Voisin nimittää sitä kauluriksi, mutta siitä tulee mieleen ne lapsena pidetyt ribbineuloskaulurit, joten kaula-asia olkoot suomennus englannin kielen sanalla 'cowl'. Tuubihuivi on tietysti toinen vaihtoehto, mutta kaula-asia huvittaa minua enemmän juuri nyt. Langat ostin siihen edellisenä päivänä kylmän ilman innoittamana. Oli niin jäätävä tuuli, että päätin kotiuttaa Lumoavan langan hyllyillä ollutta 5 onnetonta kerää Dropsin Limaa.

Särmä in progress

Ohje on uusimmassa ja viimeiseksi jääneessä 101 ideaa lehdessä. Voi minkä teitte kun lopetti ainoan järkevän suomenkielisen käsityölehden! Murr!

Särmä

Pari päivää sitten otin tarkemman kuvan tuosta kuviosta, joka kaula-asiaan syntyy. Tykkään. Kuviosta, langasta että väristä. Ehkä saan tämän valmiiksi ennen vuodenvaihdetta.

Lopuksi kuva-arvoitus pubineulonnasta: Kuka tunnistaa myssymallin, joka on hyvin suosittu oululaisten neulojien keskuudessa?

What is knitter's favorite hat pattern?

1 kommentti:

tea kirjoitti...

Rikke? =)