lauantai 22. joulukuuta 2012

Joululoma

Heipä hei taas! Joululoma on vihdoin täällä, se alkoi oikeastaan jo pari päivää sitten. Minulla on ollut tylsää, mutta sehän on ihan hyvä asia näin pitkän raskaan syksyn päätteeksi. Olen neulonut, syönyt suklaata ja levännyt. Joululoman kunniaksi kävin kampaajallakin ja tukka lyheni reippaasti.

Otin pari kuvaa tänään blogia varten. Ensinnäkin minä kerettiläinen kävin ostamassa kaupasta "villa"sukat ja kirjoneuletakin. Sukista en ottanut kuvaa, mutta neuletakista otin. Olen ihaillut tätä neuletakkia koko syksyn ja nyt ostin sen.

Cardigan

Aloitin joululomaneuleena Rikke-pipon. Lankana on Handun bfl-villalanka. Lanka poolautuu nätisti. Sitten kun tämä Rikke on valmis, neulon miehelle oman Rikken.

Pooling

Pipolankojen lisäksi otin mukaan keskeneräisen kirjoneuletakin, joka on aiheuttanut paljon pohdintaa. On todella vaikeaa arvioida, tuleeko kirjoneuletakista sopivan kokoinen vai ei. Toivotaan, että tulee.

Ainoa joululoman harmistus on se, että en ottanut yhtään huivilankaa mukaan. Minuakun nyt huivituttaisi todella paljon! No, jos ahkerasti neulon, niin pipojen ja neuletakin lankojen jämistä saan neulottua raitakaulurin.

Ei kommentteja: