lauantai 6. lokakuuta 2012

Punaista sen olla pitää.

Bloggaamiseen tulikin sitten tauko, kun ensin sairastuin vatsatautiin ja olin sänkypotilaana useamman päivän, ja sitten piti opiskella ahkerasti ja ottaa opinnoissa kiinni. On se kumma, kuinka paljon jää jälkeen muutaman päivän sairastamisen takia.

Kävin ennen retriittiä ostamassa Marimekon Maripaidan ja penaalin. Ajattelen, että vaikka paita maksaakin paljon, se kestää vuosia paremmin kuin eräiden vaateketjujen halvat trikoopaidat(etenkin jos niitä paitoja käyttää. Jos ne on vaan vaatekaapissa, ne säilyvät hyvinä). Sain hintaan opiskelija-alennuksen.

Marimekko

Pallopaita on ollut haaveissa jo lukiosta asti. Silloin en paitaa halunnut, koska kaikilla muilla oli sellainen ja minähän en pukeudu samanlla tavalla kuin kaikki muut(vaikka tosiasiassa pukeuduinkin). Nykyään asialla ei ole enää väliä: minähän tasan pukeudun juuri niin kuin haluan.

Penaali oli tarveostos. Vanhan (Marimekon)penaalini ostin lukion alussa. Se on palvellut minua uskollisesti tähän asti, mutta on nykyisiin tarpeisiini liian iso(lue: siihen mahtuu liikaa kyniä ja sitten se on painava). Ostin sitten pienemmän koon juuri oikean värisenä: puna-valkoisena. Toivottavasti uusi penaali kestää yhtä hyvin kuin vanha.

Pallopaidasta tuli jo lemppari. Hyvä ostos siis.

Ei kommentteja: