sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Oulun kädentaitomessut 2012

Kävin eilen "pyörähtämässä" kädentaitomessuilla. Tai no, voiko viittä tuntia sanoa pyörähdykseksi? Hyvässä seurassa viihtyy todella pitkänkin aikaan ihmismassan keskellä.

Olin etukäteen määritellyt budjetin ja päättänyt pysyä siinä, mutta joustin lopussa hieman(muutaman euron). Muuten olisin katunut ja pitkään. Siellä olisi ollut vaikka mitä kivaa ja kaunista, mutta suurin osa oli budjettini ulottumattomissa. Kuten Riimingan tunikat ja laukut, voi huokaus. Rahakkaampia päiviä odotellessa.

Messuostokset

Mitäpä sitten ostin? Pidin mielessä sen, että lankaa minulla on tarpeeksi, joten ostin muutaman vyyhdin lankaa ja kauniita puunappeja: vasemmalta oikealle Manos del Uruguay Silk Blend, Knitlob's Lair Väinämöinen ja Manos del Uruguay Lace. Vyyhtien päällä on puunappeja.

Manos del Uruguay:n Silk Blend oli ostoslistalla jo ennen messuja ja näinpä ostin sen vyyhdin ensimmäisenä. Seuraavana tartuin Manosin pitsivyyhtiin. Sen jälkeen ostin kauniit puunapit ja lopulta venytin budjettia, jotta sain ostettua yhden Väinämöisvyyhdin värissä Dahlia. Kun se vaan on mun värinen.

Lähdin messuille etsimään myös nappeja ja löysin nuo puunapit. Saa nähdä mihin neuletakkiin nuo laitan. Sopisivat todella hyvin marjapuuron väriseen lankaan. Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen messuostoksiini.

Tänään taas ahdistuin lankavaraston koosta(muunmuuassa). Musta tuntuu, että nyt ei tartte ainakaan vuoteen ostaa yhtään lankaa. Tai kankaita. Tai kehruukuituja. Tai vaatteita.

Pitäisiköhän pitää "älä osta mitään turhaa" -vuosi?

No parhaiten lanka kuluu neulomalla. Sain perjantaina valmiiksi Varjon. Tänään otin esiin Varjon takia kesken jääneen neuletakin ja jatkoin sen neulomista. Ensi viikon luentoneuleena on äidin huivi. Nyt ei tarvitse taas pariin viikkoon miettiä mitä neuloisi.

3 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Hyvä saalis, upeat värit! Mie kävin messuilemassa sunnuntaina, ja mukaan tarttui mm. kolme vyyhtiä Väinämöistä (tuota väriä ei kyllä enää ollut tarjolla, nyyh...) Eläköön messutarjoukset!

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Hyvin sinun näköisiäsi lankoja :) Dahlia on kyllä ihanan värinen... sitä voisin ostaa itsellenikin.

Koetin lievittää varastoahdistusta ja perkasin kahden kassillisen verran 50g + keränloppuja ja ihan keriäkin lankoja pois. Olivat ilahtuneita koulussa lahjoituksesta :) Ja minua helpotti, että sain ne surkeat varastontäytteet pois. Pelkään pahoin että ensi viikon Tampereen visiitti täyttää nuo aukot varastossa moninkertaisesti...

Emmanuelle kirjoitti...

Emma: Eläköön messutarjoukset! Dahlia taisi olla vain muutama vyyhti ja nekin Ilon pisteessä. Oman vyyhtini jälkeen sinne jäi yksi. Mutta ei huolta, sitä varmasti tulee lisää. :)

Mari: Dahlia on aika ihana ja muutenkin Väinämöisen uudet värit ovat aika nam. :)

Minä pidän mielessä tuon mahdollisuuden, jos vaikka keräisin lahjoituksen vaikka lähikoululle.